لیتیوم بروماید هانچانگ چیست؟
لیتیوم بروماید هان چانگ
کمپانی هانچانگ در کشور کره جنوبی از سال 1985 براساس شعار وفاداری، سخت کوشی و هارمونی تاسیس و در سال بعد تاسیسات و کارخانه تولید لیتیوم بروماید راه اندازی شد و محصولاتی فراتر از انتظارات مشتریان فراهم نمود. هم اکنون شرکت هانچانگ بخاطر کیفیت محصول و تحویل قابل اطمینان خود نظیر پودر زینک، زینک فسفات و محلول لیتیوم بروماید در سراسر جهات شهرت دارد.
ویژگی و مشخصات منحصر به فرد
محلول غیرسمی با ظرفیت جذب بالا
با اجتناب استفاده از فریون که لایه اوزون را می شکند، سازگار با محیط زیست است
خواص لیتیوم بروماید
خواص کلی
نظر به اینکه لیتیوم از عناصر قلیایی و برم از خانواده هالوژنها می باشد لیتیوم بروماید از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی نزدیک به نمک طعام بوده و ترکیبی پایدار می باشد که در هوای آزاد تجزیه نمی گردد و فرار نمی باشد. خواص اساسی این نمک(چگالی لیتیوم بروماید، فرمول شیمیایی و ...) در جدول زیر نشان داده شده است:
فرمول شیمیائی | LiBr |
وزن ملکولی | 86/856 |
درصد هر یک از عناصر | 92/01 Br و %99/7 Li |
ظاهر | حبه های کریستالی بی رنگ |
وزن مخصوص | 3/4643 در 25 درجه سانتیگراد |
نقطه ذوب | 1265 درجه سانتیگراد |
لیتیوم بروماید دارای خاصیت جذب رطوبت بسیار زیاد می باشد.
حلالیت
محلول لیتیوم بروماید می تواند آب بسیار زیادی را در خود حل کند. برای مثال در شرایط دمای اتاق، غلظت محلول اشباع حدود 53 درصد می باشد . وقتی آب از محلول لیتیوم بروماید تبخیر گردد یا درجه افزایش یابد میزان غلظت محلول لیتیوم بروماید تغییر می کند.
گرمای ویژه لیتیوم بروماید
گرمای ویژه محلول جاذب (لیتیوم بروماید) که کم می باشد از نظر کمک به راندمان حرارتی چیلرهای جذبی بسیار قابل اهمیت است . کوچک بودن گرمای ویژه در شرایط کار و بزرگ بودن گرمای نهان تبخیر آب این انتظار را پیش می آورد که چیلر جذبی که در آن محلول جاذب لیتیوم بروماید است و مبرد آب می باشد دارای راندمان حرارتی بالایی باشد.
فشار بخار در اواپراتور
علت اصلی استفاده از محلول لیتیوم بروماید بعنوان جاذب در چیلرهای جذبی آنست که فشار نسبی بخار آب در محلول خیلی کم بوده که این بدان معنی است که خاصیت جذب رطوبت لیتیوم بروماید بسیار بالا است.
PH لیتیوم بروماید
محلول خالص لیتیوم بروماید تقریباً خنثی است بهر حال محلولی که در چیلرهای جذبی مورد استفاده قرار می گیرد اندکی قلیائی می باشد که مساله خوردگی را منتفی می سازد.
خورندگی لیتیوم بروماید
خورندگی محلول لیتیوم بروماید خیلی کمتر از آب نمک و یا محلول نمکهای کلسیم می باشد اما از نظر رعایت موارد ایمنی نظر به اینکه خوردگی نکته بسیار مهمی در طراحی تجهیزات می باشد محلول لیتیوم بروماید بصورت قلیائی در آمده و علاوه بر این افزودنی های شیمیایی جهت مقابله با خوردگی به آن افزوده می شود (مانند لیتیوم کرومات، لیتیوم مولیبیدات و یا لیتیوم نیترات)
خطرات لیتیوم بروماید
اگرچه خاصیت سمی محلول لیتیوم بروماید بسیار ضعیف می باشد بهر حال باید از تماس مستقیم پوست و یا اجزای بدن به آن خودداری گردد. در صورت هر گونه تماس با پوست و بدن سریعاً با آب شسته شود.
آنالیز لیتیوم بروماید
تست و آنالیز محلول لیتیوم بروماید توسط دستگاه جذب اتمی و فلیم فتومتر جهت بررسی کیفیت محلول در مجموعه گرین پاور با همکاری آزمایشگاه دانشگاه شریف و آزمایشگاه های همکار انجام می گردد
ادتیو های تکمیلی جهت احیای لیتیوم بروماید بر اساس آزمایش لیتیوم بروماید تامین می گردد . جهت اطلاع از قیمت لیتیوم بروماید و تامین لیتیوم بروماید کره ای با همکاران ما در واحد فروش لیتیوم بروماید تماس بگیرید.
جهت اطلاع از شرایط فروش لیتیوم بروماید هان چانگ ، قیمت هر لیتر لیتیوم بروماید و یا آنالیز لیتیوم بروماید، اینجا کلیک یا با شماره:
021-66918012
داخلی 18 یا 13 تماس بگیرید